Η Εταιρία

Την είσοδό μας στην 3 δεκαετία της επιχειρηματικής μας δραστηριοποίησης συνοδεύει η παρακαταθήκη των 20 και πλέον ετών αποδεδειγμένης πείρας και εξειδίκευσης στο σύστημα χρονισμού των αυτοκινήτων καθώς και των ανταλλακτικών τους.

Στη μέχρι σήμερα διαδρομή μας συνάψαμε συμφωνίες με τα πλέον αξιόπιστα εργοστάσια παραγωγής ανταλλακτικών αυτοκινήτων και κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων σχετικά με τον χρονισμό των αυτοκινήτων και τους ιμάντες τους, τα ρουλεμάν και τις αντλίες νερού, τις αντλίες συμπλέκτη καθώς και τα λάδια και τα φίλτρα που χρειάζονται οι κινητήρες των αυτοκινήτων.

Σημεία Πώλησης & Εξυπηρέτησης πελατών.

Ξεκινήσαμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα με έδρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σήμερα διαθέτουμε 3 διαφορετικά σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης πελατών, το πρώτο στο κέντρο στην οδό Μαβίλη 10, το δεύτερο δυτικά της πόλης στην οδό Μοναστηρίου 166 και το τρίτο ανατολικά της Θεσσαλονίκης στην οδό Καρακάση 62-64.

Η τοποθεσία των 3 σημείων πώλησης και εξυπηρέτησης πελατών επιλέχθηκε για να καλύπτει τις ανάγκες όλου του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Βόρειας Ελλάδος.

Διαθεσιμότητα και χρόνος παράδοσης προϊόντων .

Στην FIMI AUTOPARTS υιοθετούμε μια νέα προσέγγιση σε ολόκληρη τη διαδικασία παραγγελιοληψίας και παράδοσης, έτσι ώστε να διασφαλίζουμε την άμεση παράδοση των προϊόντων μας χωρίς καθυστερήσεις προς τους πελάτες μας. Και για αυτόν τον λόγω η εταιρία μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό και στόλο σε αυτοκίνητα – μηχανάκια, ικανό για την άμεση παράδοση.

Η διαθεσιμότητα και ο χρόνος παράδοσης είναι δύο πολύ σημαντικές παράμετροι στον κλάδο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Η φιλοσοφία μας

Στην FIMI AUTOPARTS διαθέτουμε το σωστό συνδυασμό ανθρώπινου δυναμικού, πείρας και επαγγελματισμού και έτσι μπορούμε να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες στους πελάτες μας αλλά συγχρόνως να τους διαθέτουμε μόνο προϊόντα που έχουν ανάγκη και όχι οτιδήποτε απλά για να γίνουν πωλήσεις.

Ποιότητα & Τιμή

Η φήμη μας ως εταιρίας σταθερά προσανατολισμένης στην ποιότητα είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο μας.
Η εικοσαετής εμπειρία μας λειτουργεί ως φάρος και έτσι οι επιλογές των προμηθευτών μας γίνονται εφόσον αυτοί ικανοποιούν τα πολλαπλά κριτήρια μας και εφόσον οι τιμές τους είναι χαμηλές αλλά η ποιότητα τους ελεγμένη από εμάς τους ίδιους, αλλά και τους πελάτες μας.

Η ποιότητα είναι τρόπος ζωής για την FIMI AUTOPARTS.